DOWOZIMY CODZIENNIE OD PON. DO NIEDZ. OD 11:00 DO 21:00
Do każdej kwoty dania doliczyliśmy 1,50 zł za opakowanie.
BURGERY
Legendarne burgery od których zaczęliśmy przygodę. Przez lata modyfikowaliśmy receptury, łączyliśmy smaki i tak powstał nasz burger. Codziennie wypiekamy bułki do burgerów, przygotowujemy mięso według własnej receptury. Wszystkie dodatki oraz sosy powstają w restauracyjnej kuchni. Burger w restauracji powstaje z zachowaniem zasad SLOW FOOD.
-
Nowość Szef kuchni poleca
PRZEMYSKI DRWAL
Bułka, majo, rukola, kotlet serowy, wołowina 100%, ser cheddar, bekon, krążki cebulowe, sos z owoców derenia -
Szef kuchni poleca
KULTOWY JAJO BURGER
Bułka, wołowina 100%, bekon, jajo z płynnym żółtkiem konfitura cebulowa, majonez, sos bbq, grillowany ser halloumi, rukola -
Szef kuchni poleca
BURGER PRZEMYSKI
Proziak, wołowina 100%, burak karmelizowany, ogórek kiszony, konfitura cebulowa, chrzan, sos dereniowy,rukola -
BURGER KOŹLAK
Bułka, wołowina 100%, bekon, pieczarki, konfitura cebulowa, majonez, sos bbq, , rukola -
TEX - MEX BURGER
Bułka, wołowina 100%, ser cheddar, papryka marynowana, papryczka jalapenio, nachos, świeża ceula, sos chipotle, rukola -
Oferta specjalna
DODATKOWE MIĘSO
powiększ swojego burgera o dodatkowy kotlet wołowy 150g -
WOŁOWY VEGGIE BURGER
Bułka, majo , ogórek kiszony, papryka marynowana, kotlet roślinny, ser cheddar, sos bbq -
KURCZAK VEGGIE BURGER
Bułka, majo, świeży ogórek, pomidor, kotlet roślinny, ser cheddar, sos aioli -
BURGER KLASYCZNY
bułka, majo, świeży ogórek, pomidor, wołowina 100%, świeża cebula, sos bbq,rukola
DODTAKI DO BURGERÓW
Dobierz odpowiednie dodatki do swojego burgera i skomponuj swój idealny zestaw. Dodatki do dań głównych wzbogacą twój posiłek, wybierz według własnych upodobań.
-
SURÓWKA Z KISZONEGO BURAKA
-
MIX SAŁAT
-
FRYTKI
-
FRYTKI Z BATATA
-
KRĄŻKI CEBULOWE
-
SOS DO FRYTEK ( KETCHUP, AIOLI, BBQ )
PRZYSTAWKI
-
Szef kuchni poleca
TATAR WOŁOWY
Ogórek kiszony, cebulka, marynowane grzyby, pikle, musztarda, żółtko, olej szczypiorkowy, czarnuszka, pieczywo z własnego wypieku, masełko czosnkowe -
KREWETKI NA PSZENNEJ GRZANCE
grzanki z pszennego pieczywa, krewetki 6 szt., krewetka w pancerzu 1 szt., pomidorki, papryczka, kremowy sos pomidorowy z dodatkiem słodkiej śmietanki, chrupiące liście cykorii, smażony bekon, ser parmezan
SAŁATKI
Sałatki przygotowujemy tylko ze świeżych składników, korzystając z codziennych dostaw warzyw. Dresingi używane do sałatek to autorskie przepisy tworzone w restauracyjnej kuchni
-
SAŁATKA Z KURCZAKIEM, NACHOS, PAPRYCZKĄ JALAPENIO
kompozycja sałat, kurczak, nachos, marynowana papryczka jalapenio, pomidorek koktajlowy, świeża czerwona cebula, dresing majonezowy -
SAŁATKA Z WĄTRÓBKĄ DROBIOWĄ, BURAKIEM I BRZOSKWINIĄ
kompozycja sałat, burak karmelizowany, jabłko duszone na maśle, grillowane brzoskwinie, czerwona cebula, czarnuszka, dresing balsamiczny, grzanka -
BBQ WEGE BOWL
Panierowana w panko pieczarka, frytki z batata, sos bbq, grillowana szparagówka, smażona dyani, ser solankowy
ZUPY
Zupy gotujemy na wywarach warzywnych. W przypadku dodatków mięsnych do zupy możesz umieścić stosowny komentarz przy składaniu zamówienia. Chętnie dostosujemy się do twoich potrzeb
-
ŻUREK NA DOMOWYM ZAKWASIE
żurek przygotowywany na wędzonych kościach na zakwasie przygotowanym w restauracyjnej spiżarni, podawany z jajkiem i kiełbasą -
Szef kuchni poleca
KREM Z DYNI Z MLEKIEM KOKOSOWYM I MASŁEM ORZECHOWYM
podajemy z serkiem maskarpone, czarnuszką -
Szef kuchni poleca
BARSZCZ CZERWONY CZYSTY NA ZAKWASIE
barszcz gotowany na wędzonych kościach z grzybami na zakwasie przygotowanym w restauracyjnej spiżarni -
ROSÓŁ Z KACZKI Z PULPECIKAMI WOŁOWYMI
LUNCH
-
ZUPA DNIA
-
DANIE GŁÓWNE
-
ZUPA + DANIE GŁÓWNE
DANIA GŁÓWNE
W naszej kuchni znajdziecie dania, które nawiązują charakterem do regionu podkarpacia oraz kresów wschodnich jak i autorskie poprozycje oparte o produkty od lokalnych dostawców, gdzie jako jedynie w tej części kraju możemy poszczycić się kuchnią dereniową.
-
Nowość
PIEROGI Z KASZĄ GRYCZANĄ, POKRZYWĄ, Z CEBULKĄ I SKWARKAMI Z BEKONU
10 szt. pierogów z farszem z kaszy gryczanej z twarogiem i pokrzywą, zasmażane na maśle z rozmarynem, cebulką i skarkami z bekonu -
Szef kuchni poleca
GOŁĄBKI PO PRZEMYSKU
farsz z ziemniaków, sos z grzybów leśnych, kleks kwaśnej śmietany -
Szef kuchni poleca
FUCZKI Z KWAŚNĄ ŚMIETANĄ
Placuszki z kiszonej kapusty mieszane z ciastem naleśnikowym (3 szt.) podawane z kwaśną śmietaną -
Nowość
PROZIAKI Z ZSTAWEM MASEŁEK SMAKOWYCH
Regionalne chlebki z dodatkiem sody podawane z masełkiem czosnkowym i masełkiem borowikowym -
Szef kuchni poleca
PIERŚ KACZKI SOUS VIDE Z EMULSJĄ Z DERENIA NA WYTRAWNYM WINIE CZERWONYM
babka ziemniaczana z boczkiem, burak karmelizowany, grillowana brzoskwinia, świeże liście szpinaku -
Nowość
ŻEBERKA BBQ 500g
zamarynowane na sucho w mieszance przypraw i wolno pieczone przez kilka godzin dzięki czemu są soczyste i aromatyczne podawane z frytkami steakhouse i krążkami cebulowymi, sos aioli -
GRILOWANY BAKŁAŻAN ZAPIEKANY W SOSIE POMIDOROWYMZ HARISSĄ I KOZIM SEREM
sos pomidorowy, z dodatkiem orientalnych przypraw, pasty harissa, świeże pomidory, kozi ser, świeża kolendra, owoce granatu, podpłomyk -
Oferta specjalna
LUNCH (ZUPA + DANIE GŁÓWNE)
Codziennie inna propozycja zestawu obiadowego. Jadłospis dostępny na profilu facebook BOSKO. -
PSTRĄG (250 g) Z PIECA W POMIDORACH Z MULAMI I MŁODYMI ZIEMNIAKAMI
pstrąg zapiekany w pomidorach z mulami i cytryną, cukinią z dużą ilością koperku, masełko czosnkowe
MAKARONY
Makarony przygotowywane są dla Was na bazie sosów własnego autorstwa z uwzględnieniem pory roku oraz dostępności produktów. Wszystkie propozycje dań z makaronem przyrządzamy na bieżąco ceniąc sobie jakość używanych składników.
-
PAPARDELLE Z PODGRZYBAKIMI W SOSIE ŚMIETANOWYM Z SUSZONYMI POMIDORAMI
kremowy sos na bazie grzybów, czosnek, suszone pomidory, natka pietruszki, ser parmezan, białe wino, siekane orzechy, świeżo mielony pieprz -
SPAGHETTI Z OWOACMI MORZA W KREMOWYM SOSIE NA SŁODKIEJ ŚMIETANCE Z CHILLI
owoce morza, białe wino, papryczka chilli, czosnek, natka pietruszki, świeżo mielony piperz
PODPŁOMYKI
Podpłomyk w restauracyjnej kuchni w naszym przypadku to powrót do czasów naszych babć jak i doskonałe zdrowe zastępstwo pizzy. Trzy różne sposoby na to by zaspokoić kulinarną potrzebę.
-
PÓJDZIE W BOCZKI
bekon, ser cheddar, cebula, papryczka jalapenio, pieczarki -
AWANKURA
ser cheddar, kurczak, kapary, konfitura cebulowa, ser parmezan -
PANI Z WARZYWNIAKA
grillowany bakłażan, pomidory, świeża cebula, ser solankowy, jajo z płynnym żółtkiem, sos bbq
MENU DLA DZIECI
Dzieci często bywają wymagające, a my uwielbiamy wyzwania w kuchni, dlatego chętnie dostosujemy się do ich potrzeb. Napisz w komentarzu zamówienia jeśli jest potrzeba dostosowania posiłku do upodobań kulinarnych twojego malucha
-
GRILLOWANA PIERŚ KURCZAKA Z FRYTKAMI I KECZUPEM
-
KIDS BURGER
Bułka, wołowina , majonez, keczup -
ROSÓŁ Z MAKARONEM
-
MAKARON NA MASEŁKU Z PARMEZANEM
LEMONIADY
-
Lemoniada mięta/cytryna
-
Lemoniada truskawka/ limonka
-
Lemoniada ananas/pomarańcza
KAWA
-
Flat White
podwójne espresso, mleko -
Americano
pojedyncze espresso, gorąca woda -
Caffe Latte
pojedyncze espresso, mleko -
GORĄCA CZEKOLADA Z PISTACJAMI I BITĄ ŚMIETANĄ
DESER
-
STRUDEL Z SOSEM WANILIOWYM
DELIKATESY
-
CHLEB PSZENNY Z CZARNUSZKĄ
-
CHLEB PSZENNY Z ZIARNAMI
-
CHLEB PSZENNY RAZOWY
-
BUŁKA PSZENNA NA BURGERY
-
PROZIAK
-
CHAŁKA
BON PODARUNKOWY
-
VOUCHER 50 do wykorzystania bezterminowo
-
VOUCHER 100 do wykorzystania bezterminowo
Regulamin
| Polityka prywatności
| Zgody marketingowe
| Panel Restauratora
Uruchom zamówienia online w swojej restauracji!